0223 619223 | 06 53379522

Kinderwens consult

Tijdens het kinderwensconsult bespreken wij veel met jullie: jullie leefwijze, eventuele ongezonde gewoonten, de gezondheid van jullie familie,  invloeden van buitenaf (werk), eventuele eerdere zwangerschappen, medicijnen die je misschien gebruikt, je cyclus en je krijgt voorlichting over vruchtbaarheid, zwangerschap en een gezonde leefstijl.

Vraag je je af hoe de zwangerschapscontrole, bevalling en kraamzorg zijn geregeld? Ook dit kan tijden een kinderwensconsult besproken worden.

Wij meten je bloeddruk en controleert je gewicht. Over- of ondergewicht kunnen namelijk de oorzaak zijn van verminderde vruchtbaarheid en kunnen zorgen voor problemen tijdens de zwangerschap

Aan het einde van het gesprek krijg je informatiemateriaal mee, zodat je thuis alles nog eens kunt doorlezen. Het kinderwensconsult kost bij ons € 40,- en wordt soms in de aanvullende verzekering vergoed. Vraag je verzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Voorafgaand aan het consult vragen wij je de vragenlijst op www.zwangerwijzer.nl in te vullen en deze mee te nemen naar de praktijk.

Een gezonde start van een nieuw leven!